Lærling i make:net a/s

Har du lyst til at få en uddannelse for livet?
Bliv lærling i make:net a/s

I make:net a/S har vi igennem de seneste 20 år ført over 100 lærlinge igennem elektrikeruddannelsen. I dag har vi løbende ca. 20 lærlinge i gang. Det er alt fra voksenlærlinge til unge, der kommer direkte fra folkeskolen. Du kan læse mere om elektrikeruddannelsen her

Vi investerer i vores lærlinge

I make:net ser vi det som en del af vores samfundsansvar at uddanne nogle dygtige elektrikere som kan bidrage i byggeri og industri mange år fremover. I læretiden arbejder vi på at give lærlingene ekstra undervisning, som underbygger undervisningen på erhvervsskolen.

Kaspar, som er servicekoordinator og ansvarlig for udviklingen og uddannelsen af lærlinge i make:net har tilrettelagt faciliteter i make:net hvor lærlingene kan få hands on træning i tavler og tændinger og installationstests.

Hvis lærlingene er motiverede, mødestabile, nysgerrige og proaktive, så har de optimale muligheder for at få et lærerigt og udviklende forløb i make:net. De bliver en del af fællesskabet og mange vælger at fortsætte i make:net efter endt uddannelse.

Mød Magnus

Magnus er i gang med sit første år som lærling hos make:net. Vi har talt med Magnus om hvordan han oplever hverdagen som elektrikerlærling.

Du kan se med nedenfor hvor Magnus med egne ord svarer på spørgsmål fra Kaspar, som er servicekoordinator og ansvarlig for at følge med i udviklingen hos og uddannelsen af vores lærlinge.

Magnus – elektrikerlærling i make:net a/s:

” Jeg lærer noget nyt hver dag. Og lærer jeg ikke noget nyt, så lærer jeg at bliver bedre, til det jeg lavede dagen før.”

Lad os høre fra dig

Vi er altid interesserede i at tale med lærlinge, der er engagerede, målrettede, friske på at møde til tiden og ser muligheder i at få en alsidig uddannelse inden for elektrikerfaget. Er det noget for dig, eller en du kender – så send os en mail eller ring til Kaspar på telefon 38862861.

“Vores kultur er kendetegnet ved, at vi er fagnørder. Ingen tvivl om det. Vi elsker at nørde med den allernyeste teknologi. Det er fedt at være et sted, hvor vi er frontløbere på det tekniske område. Jeg har været andre steder, men aldrig et firma, som har så meget fokus på nytænkning og kvalitet,”

Dennis H.Udlært i make:net a/s og flerårig ansat.
Hvad så nu?

Har du flere spørgsmål eller vil du gerne søge om en læreplads i make:net a/s, så send din ansøgning elektronisk til os eller ring til os.

38 862 861

Kontakt os

Send din ansøgning

Har du et godt råd til andre der tænker om det kan være noget for dem?

”Hvis man gerne vil det, så skal man gøre det. Jeg brugte ret lang tid på at afklare med mig selv om det var det jeg skulle. Jeg skulle bare ha gjort det fra starten af. Man skal bare se at komme i gang. ”

Jesper H.Tidligere lærling i make:net a/s

Læs meget mere om vores kompetencer