Projektleder søges

Projektleder med erfaring og entusiasme

make:net a/s søger erfaren projektleder til at varetage salg, planlægning, bemanding og styring af stærkstrøms-entrepriser.

Vi søger en kollega der kan indgå i vores stadig voksende el-installatør virksomhed. I dag er vi +60 ansatte der arbejder både med traditionelle installatør-opgaver som nybyggeri, industri og service og sideløbende har fokus på nytænkning og er frontløbere på det teknologiske område med kompetencer inden for digitale forretningsområder, såsom overvågning, alarmering, AI og IoT.

make:net har mange projekter i gang – og i støbeskeen, så vi har brug for endnu flere kompetente kræfter til selvstændigt at kunne styre egne projekter herunder at lede og motivere medarbejderne.

Du får mulighed for at afvikle dine egne stærkstrøms-entrepriser, hvor du har det daglige ansvar for økonomi, ledelse og medarbejdere – herunder at levere et teknisk og håndværksmæssigt tilfredsstillende produkt – til tiden og prisen.  Samtidig vil du indgå i afdelingen for stærkstrøm, hvor du vil kunne bidrage til salg og udvikling af afdelingen. make:net har adresse i Gentofte, og hovedparten af vores opgaver ligger i Storkøbenhavn.

Du har

  • en baggrund som elektriker & El installatør
  • erfaring fra en tilsvarende stilling

Du trives med at

  • arbejde selvstændigt
  • motivere og lede
  • finde tekniske løsninger.

Vi vil selv beskrive make:net som et ungt og innovativt firma, hvor der er kort til toppen. Vi har en uformel omgangstone og sætter pris på et godt grin – samtidig med at vi leverer en god service og et godt håndværk. Vi løber stærkt og er ambitiøse – på hinandens og virksomhedens vegne. I øjeblikket er i vi i gang med store opgaver for erhvervskunder b.la. i Carlsberg Byen, på Østerbro og i indre København.

  • Løn efter kvalifikationer (jobløn)
  • Pension og sundhedsforsikring
  • Mobiltelefon og PC efter aftale

Vil du vide mere – ring til Martin på 4094 0074

Send din ansøgning og CV til info@makenet.dk

make:net a/s
Grusbakken 9
2820 Gentofte
Telefon: 38 862 861

Når vi har modtaget din ansøgning, vil du få en elektronisk bekræftelse.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt og i henhold til EU’s persondataforordning, GDPR.

Følg os på LinkedIn

Læs meget mere om vores kompetencer