Sølvbryllup med Politikens Hus

Sølvbryllup med Politikens Hus

Mød Søren Hviid Poulsen, som sidste år kunne fejre 25 års jubilæum med servicering af Politikens hus på Rådhuspladsen.

For Søren er relationen til kunden det vigtigste i arbejdet som projektchef hos make:net a/s. Og der har været masser af mulighed for at opbygge en god relation igennem de 25 år Søren har serviceret Politikens hus.

Han husker stadig første gang han besøgte huset – og hvordan han de første måneder flere gange måtte søge tilbage til gården for at finde ud – efter han var faret vild i de mange gange og etager.

Huset er sammenstykket af flere sammenbyggede bygninger på hjørnet af Rådhuspladsen i København. I alt 20.000 kvadratmeter med omkring 225 el-tavler. Dele af bygningen er desuden fredet og det kan være svært at komme rundt i de gamle føringsveje.

Opgaverne i huset omfatter blandt andet el- og data installationer ved ombygninger, vedligehold at tavleanlæg, service på de specielle anlæg til kamera-overvågning og alarmering f.eks. ved brand, nød- og paniklys, talevarsling og den daglige service med fejlfinding og skift at pærer og rør, så alle medarbejdere altid har strøm og netforbindelse.

Et fantastisk hus – hvor nyheder kommer til live døgnet rundt. Og Søren kender hver en tavle og kabel-ende.

Elektriker søges. Vil du være en del af holdet?