Job & Karriere

Få en hverdag hos en professionel El-installatør

Vi er et succesfuldt installatørfirma med mere end 20 års erfaring. Vores spidskompetencer er overvågning (TVO), kommunikation, bolignetværk, brand- og tyverisikring (ABA) samt stærkstrømsinstallationer. Vi benytter udelukkende produkter af bedste kvalitet, og vi stiller høje krav til vores leverandører, både kvalitets- og miljømæssigt. Der er ikke de opgaver, vi ikke kan løse, og vi går lige det skridt længere og giver vores medarbejdere selvstændigt ansvar.

Start din karriere hos os

Vi investerer i vores medarbejdere og vi sørger for, at der er rig mulighed for, at du kan videreudvikle dig – ligegyldigt hvilken funktion du har. Vi ved, at fagligt kompetente ansatte er gode og glade medarbejdere. Det kendetegner os. Derfor tager vi også godt imod nye kolleger og sørger for, at du som nyansat får et grundigt introduktionsforløb.

Sunde værdier

Frihed under ansvar og fleksibilitet er ikke floskler hos os. Vi giver dig ansvar og er fleksible, men vi forventer også, at du gør dit bedste hver dag. Det gør dine nye kollegaer nemlig. Vi udfordrer status quo og tænker miljøet ind i vores hverdag. Vores løsninger skal være så gode for miljøet som muligt. Og vi er stolte af at være kendt som en værdsat samarbejdspartner og autoriseret elinstallatør med håndværksmæssigt højt niveau og stor faglig ekspertise. Vi strækker os langt for at udføre enhver tænkelig opgave.

Høj medarbejdertilfredshed

Vi har et afslappet miljø, hvor vi behandler hinanden ordentligt og i fællesskab sørger for, at arbejdsglæden er så høj, som den er. Vi ved også, at vi kommer længst med et godt sammenhold og samarbejde. Og så har vi det sjovt sammen – også selvom vi har travlt. Vi arbejder ikke for sjov, men vi har det sjovt, mens vi arbejder.

Kunne du tænke dig en uddannelse for livet?

Magnus lærling i makenet
Mød Magnus, en af vores dygtige lærlinge, og hør ham fortælle om sin dagligdag. Læs mere

“Vores kultur er kendetegnet ved, at vi er fagnørder. Ingen tvivl om det. Vi elsker at nørde med den allernyeste teknologi. Det er fedt at være et sted, hvor vi er frontløbere på det tekniske område. Jeg har været andre steder, men aldrig et firma, som har så meget fokus på nytænkning og kvalitet,”siger Dennis, der har flere år bag sig som ansat hos make:net a/s
Læs meget mere om vores kompetencer