Om os

Hvorfor vælge make:net a/s?

Vi er kendt for at være et professionelt installatørfirma med stor viden på en række centrale felter. Vi har mere end 15 års erfaring, som du får direkte adgang til.

Vore spidskompetencer ligger indenfor overvågning (TVO), kommunikation, bolignetværk, brand- og tyverisikring (ABA) samt stærkstrømsinstallationer.

Om det er en større eller mindre opgave, der skal udføres, løser vi den med samme professionelle tilgang.

Vi benytter udelukkende produkter af bedste kvalitet og kravet er højt til vores leverandør både kvalitets- og miljømæssigt. Det sikrer, at vi altid leverer det bedste produkt og service.

Vi har en flad organisationsstruktur, og du møder høj motivation hos vores medarbejdere og ikke mindst stor fleksibilitet i forhold til den opgave, du skal have løst.

Når du har valgt make:net a/s

Når du vælger make:net a/s får du det gode håndværk – hver gang.
Vi er stolte af at være berygtet som en værdsat samarbejdspartner og er hos kunderne kendt som en autoriseret elinstallatør med høj faglig ekspertise.

Vi strækker os langt for at udføre enhver tænkelig opgave. En absolut top prioritet er, at rådgive dig, så du altid får den mest fordelagtige løsning. Både her og nu, men også fremadrettet.

Vi vedligeholder og forbedrer, som en selvfølge, vores store viden på fagområdet via efteruddannelse, så du altid kan regne med opdateret information og rådgivning af vores medarbejdere, med stor indsigt og overblik.

Et særkende for os, er både at fastholde og tiltrække de bedste medarbejdere inden for vores felt. Det kommer både vores samarbejdspartnere og kunder til gavn.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Om du kommer som privat- eller erhvervskunde løser vi din opgave med præcision og flid. Du kan altid stole på, at det bliver til tiden. Gammeldags dyder vil nogen mene. Vi mener, de er afgørende for at levere den bedste service.

I et samarbejde med os, får du direkte adgang til mere end 15 års erfaring inden for overvågning (TVO), kommunikation, bolignetværk, brand- og tyverisikring (ABA) samt stærkstrømsinstallationer.

Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller miljøsikring. Helt enkelt fordi vi er optagede af, hvordan vi kan optimere vores løsninger til en bedre fælles fremtid for både dig og os.

Efter udført installation, tilbydes du en servicekontrakt, som dækker vedligeholdelse og eventuelle uforudsete problemer. Den kan udføres allerede inden for tre timer og skræddersyes naturligvis efter dine behov og individuelle ønsker.

Fandt du ikke, det du søgte? Hvis du kan se det for dig, tør vi næsten garantere, at vi kan levere varen.

Ring endelig til en af vores erfarne og veluddannede medarbejdere, og vi finder en løsning og et tilbud til dig.

Læs meget mere om vores kompetencer