IoT

Teknologien indenfor Internet of Things (IoT) er klar, er du?

Med en IoT løsning fra make:net a/s kan vi hjælpe dig med at indsamle, opbevare, udnytte og analysere data fra mange forskellige datakilder.

Data du efterfølgende kan konvertere til en øget værdiskabelse for dine borgere, dine medarbejdere og dine kunder.

Vores kunder er både i den private og offentlige sektor og løsningerne kan bl.a. bidrage til et forbedret indeklima, et reduceret energiforbrug og en øget produktivitet.

Vi har designet løsninger til brug på byggepladser, boligforeninger, detailhandlen, bygninger (Smart Buildings), parkering, i pleje og sundhedssektoren med videre.

Vi har bygget et komplet IoT økosystem fra sensorer (enheder) til opsamling af data, og en cloudbaseret løsning til lagring og analyse af dine data, samt en Service Platform (SaaS) til visualisering af dine data.

IoT økosystem

Datadrevet innovation:

IoT kan løse en konkret problemstilling her og nu, men det er ikke alle, der er opmærksomme på hvilken værdi, den efterfølgende brug af data kan bibringe.

Dine data kan f.eks. bruges til optimering af eksisterende processer, datadrevet innovation og skabe nye forretningsområder.

Men det er også muligt at anvende kunstig intelligens (AI) og maskinlæring til f.eks. forebyggende og forudseende vedligehold, eller forudsige behovet for personale f.eks. i butikken eller på borgerkontoret.

Med en løsning fra make:net opnår du et datadrevet fundament, der styrker dit beslutningsgrundlag og skaber værdi for din virksomhed, kunder, borgere og medarbejdere.

Som vi siger hos make:net data has a better idea.

Fra få til flere tusinde enheder i én platform:

Conmatics serviceplatformen (Saas) giver dig mulighed for at forbinde dine IoT enheder (sensorer eller aktuatorer) og distribuere dine data mellem enhederne og platformen.

Conmatics platformen (SaaS) er en multisidet platform hvor du kan forbinde sensorer koblet på flere forskellige IoT netværk, herunder LoRawan, Sigfox, NB-IoT, LTE-M, 2G, 4G, 5G, samt andre eksisterende systemer, f.eks. M-Bus.

Med Dashboards kan du skabe overblik over dine data, ligesom du har mulighed for via de åbne API’er at eksportere dine data til f.eks. Microsoft Power BI for videre analyse.

Dashboard

Conmatics Dashboard

 

Start i det små, og skalér hurtigt:

Er det svært at komme i gang med IoT og begynde at indsamle data? Nej, på ingen måde!

Vi har talt med flere beslutningstagere som er blevet positivt overraskede over, hvor hurtigt de med en mindre investering kom i gang med deres IoT use case og derved begyndte at opsamle og anvende data.

Man kan også udtrykke det på en anden måde, vores ambition er at demokratisere brugen af IoT løsninger og derved gøre teknologien tilgængelig for alle virksomheder.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

make:net har opbygget en bred kompetence indenfor IoT og kan hjælpe jer både før, under og efter jeres IoT projekt og understøtte jeres digitale transformation.

Vi tilbyder rådgivning og design herunder en grundig behovsanalyse og hjælper med at forankre ejerskabet i organisationen.

Vi bistår med installation, programmering og konfiguration af din IoT løsning.

Du har også mulighed for at indgå en serviceaftale, hvor vi vedligeholder din IoT løsning, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Vi samarbejder med de nationale udbydere af IoT netværk f.eks. Cibicom, og vi kan også hjælpe dig med at installere dit eget IoT netværk.

Nyhedsbrev

Udviklingen inden for IoT sker hurtigt. Vi følger med og vil løbende gerne opdatere dig – interesseret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Ønsker du mere viden omkring IoT?

Vi har oprettet en separat hjemmeside omkring IoT teknologi og IoT løsninger, besøg eveniot

Hvis du ønsker at blive kontaktet, så udfyld kontaktformularen her Om evenIoT – evenIoT

IoT ydelser:

 • Behovsanalyse
  • Design
  • Rådgivning
  • Installation
  • Konfiguration
  • Service
  • IoT netværk
  • Conmatics Serviceplatform

  Vi kan meget mere end du tror, kontakt os i dag!